More

  Uit Weer! Bulwark, Deliver Us the Moon en Truck Driver

  Er komen steeds vaker ‘oudere’ games uit op nieuwe platforms, of ze krijgen nieuwe content. Geen echte Uit Nu!, maar wel releases die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Daarom verzamelen we ze in Uit Weer! artikelen.

  Bulwark Updates

  Toen Bulwark eind maart uitkwam was er een roadmap voor updates. Maar zoals we weten kan game development wel eens anders lopen dan gepland. De Tribute, Trade and Splinters update kwam begin mei uit, in plaats van in april. De voor mei geplande Naval Command is opgeschoven naar september. Maar eind juni was daar de extra Architecture & Accuracy update. Het loopt wellicht niet allemaal volgens schema, maar Tomas Sala blijft bouwen aan zijn Bulwark.

  Deliver Us The Moon

  Keoken is bezig met de laatste loodjes van de Kickstarter voor de derde Deliver Us game, maar er is meer Deliver Us nieuws. De eerste game uit de serie, Deliver Us the Moon, komt op 16 juli uit op Nintendo Switch. Uitgever Wired Productions deelt dat “de verkopen van de Switch versie van Deliver Us The Moon gebruikt worden om de developers te steunen en hun droom levend te houden.”

  Truck Driver – Heading North

  Soedesco timmert met Truck Driver al heel wat jaren aan de weg. De game is beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Playstation en Xbox spelers trucken al een jaar op de Nordic routes, maar sinds kort kunnen ook Steam spelers voor €12,99 de Heading North DLC aanschaffen en genieten van het schitterende landschap dat Mangefjell te bieden heeft.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img