More

  Duik in het treinmysterie van Tracks of Thought

  Tracks of Thought is de debuut-game van Tidbits Play, een indie studio opgericht door Esmeé van’t Hoff en Isabelle Veenhof. De game is nu uit op Steam.

  In Tracks of Thought kruip je in de huid van een lieveheersbeestje aan boord van een forensentrein. Wanneer de trein door een mysterieuze tunnel gaat raken alle insecten-passagiers hun geheugen kwijt. Ineens weet niemand meer waar ze nou naartoe onderweg waren. Aan het lieveheersbeestje om het mysterie van de trein en de vergeetachtigheid van iedereen aan boord op te lossen.

  Spelers gaan hiervoor gesprekken aan met de medereizigers. Maar niet iedereen heeft zomaar zin om samen te werken. Ze moeten met een card-based game gemeenschappelijke interesses zien te vinden en zo conflicten oplossen. Door de interacties met andere passagiers wordt gedurende de reis ook de persoonlijkheid van het lieveheersbeestje bepaald. De keuzes die de spelers maken beïnvloeden het verloop van het verhaal. 

  Voor Tracks of Thought vervulde Van’t Hoff de rol van creative director, 2D artist en game designer. Veenhof is producer, 3D artist en technical artist. Zij kregen hulp van game developer Levi Visser, GUI & Concept artist Sam Morris, narrative designer en schrijver Maya Bloem, Animator Carmen van Sleeuwen, componist Sonya Vos en Sound designer Bas Gijzen.

  Tracks of Thought is voor €19,99 te downloaden op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img