More

  Histera van StickyLock alsnog uit in Steam early access

  Free to play multiplayer shooter Histera van StickyLock is uit in Steam Early Access. De game speelt zich af in de verre toekomst waar twee teams van 8 spelers het tegen elkaar opnemen in een death-match of een territory-control mode.

  Qua strijdveld reizen de spelers door de eeuwen heen. De early access versie van de game kent drie verschillende Era. Spelers gaan elkaar te lijf op een prehistorische vlakte, in een door oorlog verscheurde 20e eeuwse stad en een futuristische metropool. De wapens waarmee ze vechten komen overeen met de perioden. Denk aan prehistorische speren, scherpschuttersgeweren uit de tweede wereldoorlog, en fantastische machinegeweren uit de toekomst.

  En dan is er ook nog de Glitch, waarmee spelers in het heetst van de strijd naar een andere Era worden getransporteerd.

  De early access release versie van de game heeft naast de bovengenoemde drie Era en twee game modes, 8 wapens en meer dan 50 skins. Voor het einde van het jaar worden daar nog twee Era, nieuwe wapens en nieuwe skins aan toegevoegd. Voor 2025 staat er nog meer content op de planning. Maar wat en wanneer precies is nog afwachten.

  De release van Histera vond ruim een maand later plaats dan in eerste instantie gepland. StickyLock moest op 16 mei de launch op het laatste moment afblazen vanwege technische problemen. Helaas is de game ook na release niet geheel vrij van bugs, maar de eerste hotfix is al uitgebracht. Daarin worden niet een aantal game-brekende bugs verholpen; ook wordt er op basis van feedback van spelers gewerkt aan de balancing van de wapens.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img