More

  Oddshot Games viert 5 jaar Slapshot met release 1.0 versie

  Voor Oddshot Games begon het in 2019 met ijshockeygame Slapshot. In 2020 werd er een heuse studio opgericht en aan het einde van dat jaar volgde Slapshot: Rebound. Dit gratis vervolg kwam uit als Steam Early release. Inmiddels heeft de game meer dan 1,5 miljoen downloads en er zijn drie regionale esports competities die door de community worden gerund.

  Na ruim 3 jaar early access heeft Slapshot: Rebound de 1.0 status bereikt. Nieuw in deze versie is The Pond. Een gratis open lobby game-modus waar spelers — ook wel Slappers genoemd — de tijd kunnen verdrijven terwijl ze wachten op hun match. Maar je kan natuurlijk ook gewoon alleen ‘hangen’ met anderen. In The Pond vind je naast de standaard ijshockeyervaring een airhockey-ijsbaan, twee oefenvelden en een sumo-minigame.

  Met de 1.0 versie komt er ook een einde aan het in-game Pre-Season, en begint Season 1. Dit gaat gepaard met een nieuwe kleedkamer. Daarnaast komen er, onder andere, nieuw ranked rewards, een matchmaking update en nieuwe cosmetische items. Naast de gratis track kunnen spelers met pux (de in-game valuta) een premium track kopen. Omgerekend naar euro kost dat je ongeveer een tientje. Tenminste, als je er voor kiest om pux te kopen. Je kan ze namelijk ook in de game verdienen.

  Slapshot: Rebound is gratis te downloaden op Steam. Er is ook een Premium DLC pakket van €14,79 om development financieel te steunen. Voor die steun krijgt de koper een flinke lijst aan goodies

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img