More

  Trailertijd • De Summer Game Fest games uit de Lage Landen

  Begin vorig jaar werd E3 nieuwe stijl aangekondigd. Hoewel dat uiteindelijk niet door, reisde er toen evengoed een flink aantal mensen naar Los Angeles voor #notE3. E3 is nu officieel ter ziele, maar ook vorige week was er waren er pers, developers en publishers uit verschillende windstreken in LA voor IGN Live en Summer Game Fest.

  Laatstgenoemd event biedt een line-up van verschillende showcases — al dan niet met live publiek — waar honderden games worden aangekondigd. Hieronder de trailers van de games uit de Lage Landen die we voorbij zagen komen.

  Het zou zomaar kunnen dat we in die uren en uren showcase wat hebben gemist. Laat het dan gerust weten, dan voegen we missende games alsnog toe.

  Lego Horizon Adventures trapt Summer Game Fest af

  De Summer Game Fest showcase opende met Lego Horizon Adventures. De game wordt ontwikkeld door Guerrilla en Studio Gobo.

  Bandit Trap en Kitsune Tails in IGN Live Showcase

  Bandit Trap

  Uitgever PM Studios kondigde verschillende nieuwe games aan in de IGN Live showcase, waaronder — als opener — Bandit Trap van Picomy.

  Bandit Trap in PM Studios trailer

  Kitsune Tails

  Later in hun showcase kwam ook Kitsune Tails voorbij, ontwikkeld door Kitsune Games. Geen Nederlandse studio, maar de studio wordt mede geleid door de Nederlandse Emma ‘Eniko’ Maassen.

  Kitsune Tails in PM Studios trailer

  Koira bij Day of the Devs

  Bij Day of the Devs kwam Koira van het in Brussels gevestigde Studio Tolima voorbij.

  Drie Nederlandse games in de Wholesome Direct

  In de Wholesome Direct maar liefst drie titels uit de Lage Landen. Ook Kitsune Tails kwam hier in de montage aan het einde van de show voorbij.

  Spilled

  Voor Spilled van developer Lente was er een nieuwe graphics demo onderdeel van de Wholesome Direct.

  Tracks of Thought

  Tracks of Thought van Tidbits Play had eveneens een lang item in de show. Hierin werd ook gelijk de release van de game aangekondigd (uit nu).

  Tracks of Thoughts in Wholesome Direct

  Curiosmos

  Curiosmos van het Nederlands/Vlaamse Celine Veltman & The Silly Stars zat in de montage aan het einde van de Wholesome Direct.

  Curiosmos in Wholesome Direct Montage

  Twee Nederlandse games in de Future Games Show Summer Showcase

  Deliver Us Home

  Keoken Interactive deelde in de Future Games Showcase niet alleen een teaser trailer voor Deliver Us Home. Aan het einde van de trailer werd ook aangekondigd dat de Kickstarter op 11 juni live gaat.

  Deliver Us Home in de Future Games Show

  Schim

  Schim van Ewoud van der Werf en Nils Slijkerman

  Schim in de Future Games Show

  Nomori in Future Play Direct

  Nomori van Enchanted Works kwam voorbij in de Hype Reel van de Future Play Direct.

  Ubisoft Forward

  We waren gisteren wat vroeg met het plaatsen van dit artikel, want we hadden geen Nederlanders of Belgen verwacht in de Ubisoft Forward. Maar ook daar een bekende naam: Engine Software.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img