More

  In Clickyland moet je met 20 kliks per dag je dorp redden

  Sokpop heeft weer een nieuwe game aan hun reeds indrukwekkende line-up toegevoegd: Clickyland. Dit is een tower defense village builder waarin het allemaal draait om kliks. Doel van de game is om het honderd dagen te overleven.

  Elke dag krijg je 20 kliks. Die gebruik je om materialen te verzamelen, je steeds sterker wordende vijanden te verslaan en je dorp te beschermen. Het is dus zaak om zoveel mogelijk uit elke klik — en de beschikbare materialen — te halen.

  Bouw bijvoorbeeld een steengroeve die automatisch 3 stenen per klik genereert of bouw klik-fabrieken om meer kliks te krijgen. Elke run krijg je ook muntjes. Die kan je in de shop gebruiken voor het kopen van bijvoorbeeld torens of upgrades als ‘rapid click’.

  Clickyland is voor €4,99 te koopop Steam. Voor dat bedrag krijg je ongeveer 4 uur klikplezier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img