More

  Word parkmagnaat in Sparkling Society’s Roller Coaster Life

  Sparkling Society heeft al jaren succes met de City Island serie en andere city builders. Nu wagen ze zich op het amusementspad. Vorig jaar lanceerden ze de Jurassic Dinosaur: Park Game. Onlangs brachten ze Roller Coaster Life uit.

  In Roller Coaster Life is het aan de speler om de lege vlakte om te toveren tot een aantrekkelijk pretpark. Dat begint met het kiezen van een thema voor je park. Vervolgens ga je aan de slag met het bepalen van de plattegrond. Wanneer je de indeling hebt gemaakt, bouw je de mooiste attracties om je park zo aantrekkelijk mogelijk voor je gasten. Vergeet daarbij vooral niet de special effects en lichtshows.

  Bezorg bezoekers een fijne dag

  Als je ze eenmaal binnen hebt gehaald moet je ze een fijne dag bezorgen. Bijvoorbeeld door ze een beetje wegwijs te maken in je mooie park. Hebben ze trek, verwijs ze naar een van de eetstandjes. Zijn ze in voor wat avontuur, breng ze dan naar een van de spannende achtbanen. Maar misschien is het wel handig om eerst het eten te laten zakken…

  Ook achter de schermen moet je aan de slag. Je moet je attracties onderhouden, want voor tevreden bezoekers moet alles in top conditie zijn. Hou ook in de gaten wat het goed doet bij de bezoekers om je omzet te optimaliseren. En uiteraard moet je blijven vernieuwen om de bezoekers terug te laten keren.

  Doe inspiratie op bij anderen

  Als je wat tijd over hebt, kan je ook de parken van andere spelers bezoeken. Doe ‘inspiratie’ op om je eigen park te verbeteren. Want laten we eerlijk zijn, uiteindelijk wil iedere parkeigenaar zo hoog mogelijk eindigen op de wereldwijde leaderboards.

  Roller Coaster Life is gratis te downloaden in de Apple App Store, op Google Play en in de Microsoft Store. Maar voor niets gaat de zon op, dus voor het managen van het beste pretpark moet je waarschijnlijk wel wat uitgeven.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img