More

  StickyLock legt uit waarom Histera launch werd afgeblazen

  Arena Shooter Histera had op 16 mei uit moeten komen in Steam Early Access. Die release werd echter op het laatste moment uitgesteld. Developer/uitgever StickyLock heeft nu een uitgelegd waarom.

  Op 15 mei werd er op de Histera socials nog afgeteld naar de release. Maar op de dag van release verscheen er een bericht waarin StickyLock bekendmaakte dat de release niet doorging.

  “Hoewel early access betekent dat het spel nog in ontwikkeling is, willen we er zeker van zijn dat we een bepaald kwaliteitsniveau kunnen leveren, zodat onze spelers onze visie op het spel kunnen ervaren”, aldus StickyLock in een verklaring op, onder andere, X.

  Performance issues

  Daarna bleef het stil, tot er gisteren op de Steam pagina voor de game een update verscheen. StickyLock maakte hierin excuses voor de vertraging van de launch en gaf uitleg over de oorzaak.

  “Helaas zijn we tegen performance issues aangelopen die van invloed zijn op belangrijke aspecten van de game. De gevolgen kwamen pas kort voor de lancering aan het licht. We hebben de klok rond gewerkt om de problemen op te lossen, maar we konden ze niet voldoende verhelpen in het korte tijdsbestek dat we hadden. Het oplossen van deze problemen heeft onze hoogste prioriteit en we zijn dankbaar dat Unity ons heeft geholpen.”

  Nieuwe content en gratis skins

  “Naast het oplossen van deze problemen gaat een deel van het team door met de ontwikkeling van de game om de ervaring nog verder te perfectioneren. Er wordt gewerkt aan meer content voor na de Early Access-lancering, zoals nieuwe features, spelmodi en skins.”

  StickyLock beloont de mensen voor hun geduld. Spelers die zich in de eerste week inloggen krijgen twee exclusieve wapenskins. Wat de nieuwe release date voor de Histera early access deelt StickyLock zo snel mogelijk.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img