More

  Little Chicken heeft uitgever voor Moonlight Peaks

  Developer Little Chicken Game Company heeft een uitgever gevonden voor hun life sim Moonlight Peaks. Of eigenlijk twee. Xseed Games brengt de game in uit in Noord-Amerika. Xseeds zusterbedrijf, Marvelous Europe, brengt de game uit op de Europese markt. Doel is om de game gelijktijdig te releasen, ergens in 2026.

  “Voor een wereldwijde release samenwerken met Marvelous en hun groep bedrijven is een kans die we graag pakken”, zegt Yannis Bolman, president van Little Chicken Game Company. “Ze zijn pioniers in het farming- en life-sim genre met Story of Seasons en de Rune Factory-serie. We zijn erg blij om te worden verwelkomd in hun familie. Moonlight Peaks past naadloos in hun publishing-portfolio en we hopen fans van deze series kennis te laten maken met onze eigen innovatieve en unieke ideeën voor het genre.”

  Bovennatuurlijk farmen in een magisch stadje

  In Moonlight Peaks leef je het leven van een vampier in het gelijknamige stadje. Je beheert een bovennatuurlijke boerderij, bekwaamt jezelf in het ontwikkelen van toverdrankjes en spreuken, en drukt je stempel op de magische stad. Je sluit vriendschap met de lokale weerwolven, heksen en zeemeerminnen en vind je eeuwige liefde in de bovennatuurlijke dating-scene.

  Diverse demo’s

  In september 2022 trad Little Chicken in de openbaarheid met Moonlight Peaks. In augustus 2023 won de game de “Best Game Everyone Should Play This Year” award op de gamescom Indie Arena Booth. De eerste demo kwam uit in oktober 2023. Daarin kregen spelers een voorproefje van met name de customization features voor de boerderijen in de game. De volgende demo volgde twee maanden later. Hierin konden spelers zich voor 30 dagen onderdompelen in de magische wereld van Moonlight Peaks. Eind april van dit jaar bracht Little Chicken een farming demo uit.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img