More

  VaultN haalt $1,6 miljoen seed funding op

  Smart distributieplatform VaultN heeft in een seed-financieringsronde US$1,6 miljoen opgehaald. Dit deden ze met steun van een consortium onder leiding van het Franse venture capital bedrijf PixCapital en het in Stockholm gevestigde investeringsbedrijf Ubit.

  Het geld wordt gebruikt om de uitbreiding van VaultN naar nieuwe toepassingen te stimuleren. Met name de distributie van mobiele games, cadeaubonnen en opwaardeerkaarten. Daarnaast wordt het ingezet om de technische evolutie van het SaaS-platform, vaultn.com, voort te zetten. De investering zal de het stroomlijnen en automatiseren van distributieprocessen voor digitale goederen versnellen.

  Emrah Kara, oprichter en CEO van VaultN is blij met de financiële injectie. “Deze seed funding is niet alleen een financiële boost, maar ook een sterke blijk van vertrouwen in onze visie en de technologie die we ontwikkelen. Ons doel is om van VaultN de ruggengraat te maken van digitale distributie voor gaming en daarbuiten. Met de steun van onze investeerders zijn we nu beter gepositioneerd om ons bereik uit te breiden en ons platform te verbeteren om aan de dynamische behoeften van de industrie te voldoen.”

  Links: Kara tijdens zijn Dutch Game Day talk in 2022.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img