More

  Hermen Hulst is een van de opvolgers van Jim Ryan

  Sony Interactive Entertainment vervangt vertrekkend CEO Jim Ryan door twee nieuwe co-CEO’s. Een van hen is hoofd van PlayStation Studios, Hermen Hulst. Met ingang van 1 juni word hij CEO van SIE’s Studio Business Group.

  “Ik vind het geweldig om de Studio Business Group te leiden en verder te bouwen op ons succes met PlayStation 5”, aldus Hulst. “De videogame-industrie is een van de grootste entertainmentindustrieën ter wereld en is gebouwd op het huwelijk tussen content en technologie. Ik kijk ernaar uit om de grenzen van games en entertainment te blijven verleggen.”

  Hulst is sinds november 2019 werkzaam als SVP en hoofd van PlayStation Studios. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van content voor onder andere PlayStation-consoles en pc’s. Ook houdt hij zich bezig met het uitbrengen van game IP voor media als film en televisie. Hulst is mede-oprichter van Guerrilla en was jarenlang managing director van de studio in Amsterdam.

  De tweede co-CEO is Hideaki Nishino. Hij wordt met ingang van 1 juni SIE’s Platform Business Group. Nishino is op dit moment werkzaam bij SIE als SVP van global product strategy and management.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img