More

  Vreet je buikje rond in Pizza Possum van Cosy Computer

  Pizza Possum is een arcade game waarin je als buidelrat op zoek gaat naar eten. Net als in het echte leven is de vuilnisbakpiraat niet bepaald welkom. Daarom wordt er flink op je gejaagd terwijl je je buik probeert te vullen onderweg naar de top van het stadje.

  Schuilen en smullen

  Gelukkig zijn er schuilplaatsen in de vorm van struiken en andere objecten waarmee je de patrouillerende waakhonden kan omzeilen. Dat kan je in je eentje doen, maar ook met een couch co-op mede-speler die de wasbeer is.

  Het doel van de game is om zoveel mogelijk voedsel te stelen zonder gepakt te worden. Op de top van het stadje wacht de enorme pizza van de opperhond. Als je die op hebt, steel dan ook maar gelijk z’n kroon. Gewoon, omdat het kan.

  Mijn Kingdom voor een Pizza!

  De game is ontwikkeld door Cosy Computer, een in Berlijn gevestigde indie studio van Thomas van den Berg en Friedemann Allmenröder. . Van den Berg is de developer achter de succesvolle Kingdom-games. Allmenröder werkte eerder aan minimalistische city builder hit Islanders.

  Pizza Possum is voor €6,99 te downloaden voor PC (via Steam), Nintendo Switch, Xbox Series X|S en PlayStation5.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img