More

  KeokeN Interactive genoodzaakt om het personeel te ontslaan

  Onlangs deed KeokeN Interactive een ultieme poging om funding voor hun projecten te vinden. Helaas heeft deze actie niet het gewenste resultaat opgeleverd. Daarom is de studio genoodzaakt om het personeel te ontslaan.

  “We zijn er kapot van dat we ons team bij KeokeN hebben moeten ontslaan, omdat er direct na ons bezoek aan GDC niets substantieels heeft opgeleverd”, aldus een verklaring van Koen en Paul Deetman, de oprichters van de studio.

  Goed nieuw thuis voor personeel

  “Het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat ons mooie team ergens anders een nieuw thuis vindt” vervolgt de verklaring. “Neem contact met ons op als je vacatures hebt in Programming, Tech Art, Porting, Level Design, Audio, Animatie, Productie, Office Management. Wij stellen je dan voor aan de allerbeste mensen die de afgelopen tien jaar aan de basis hebben gestaan van KeokeN.”

  Ondanks deze klap geven de gebroeders Deetman het nog niet helemaal op. “Paul en ik hebben een zware klap gekregen, maar we zijn nog lang niet verslagen. Het is onze persoonlijke missie om KeokeN steen voor steen opnieuw op te bouwen. Zoals we al eerder hebben gedaan, in naam van onze mensen en om de erfenis van onze games voort te zetten.”

  Kickstarter

  Ze zijn bezig met een het voorbereiden van een Kickstarter voor Deliver Us Home. Dit is een nieuwe Deliver Us titel over een eenzame astronautenervaring over thuiskomen.

  Hiervoor doen ze met name een beroep op hun community. “Het is overduidelijk dat jullie het belangrijkst zijn voor ons en ons team. Jullie spelen onze games, jullie laten onze games schitteren, jullie geven ons het gevoel dat we speciaal zijn omdat jullie in ons geloven. Jullie zijn constant komen opdagen in zowel goede als slechte tijden, van onze eerste Kickstarter in het verleden tot onze recente video waarin we om hulp vroegen. Dankzij jullie hebben we miljoenen mensen bereikt. We hebben jullie altijd nodig gehad en dat zullen we blijven doen.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img