More

  Dutch Game Day powered by Control krijgt derde editie

  Goed nieuws: Control werkt dit jaar weer samen met de Dutch Games Association en Dutch Media Week voor het organiseren van de Dutch Game Day.

  De Dutch Game Day powered by Control vindt dit jaar plaats op 3 oktober. Net als eerdere edities maakt de dag onderdeel uit van de Dutch Media Week, hét media festival van Nederland. We vullen wederom twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Zij geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun persoonlijke verhalen.

  Call for speakers en award nominaties

  Heb je een goed idee voor een talk, dan kan je je voorstel via dit formulier indienen. Op dit moment accepteren we alleen aanmeldingen voor presentaties, niet voor panels of roundtables. Het aanmelden van je talk kan tot 15 juni.

  In de avond van 3 oktober organiseert de Dutch Games Association de uitreiking van de Dutch Game Awards 2024. Wil je kans maken op een mooie uil, of wil je iemand nomineren voor een van de Special Awards, dan kan dat tot 1 juli. Klik hier voor meer informatie.

  Kaarten, expo en sponsoring

  Uiteraard is er dit jaar ook weer een centrale expo waar bedrijven hun games en producten kunnen showcasen. Of op zoek kunnen naar klanten, partners, werknemers of stagiairs.

  Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Samenwerking

  De Dutch Game Day powered by Control is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en de Dutch Game Awards.

  Aftermovie Dutch Media Week 2023 (video start bij de Game Day)

  Beeld bovenaan de pagina: Dutch Game Day 2023 Joost Nevels

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img