More

  Horizon Forbidden West uit op PC en Interstate Drifter 1999 krijgt Hyperdrive DLC

  Er komen steeds vaker ‘oudere’ games uit op nieuwe platforms, of ze krijgen nieuwe content. Geen echte Uit Nu!, maar wel releases die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Daarom verzamelen we ze in Uit Weer! artikelen.

  Horizon Forbidden West Complete Edition

  Horizon Forbidden West van Guerrilla is uit op PC. Deze Horizon Forbidden West Complete Edition is geoptimaliseerd voor PC en bevat extra content, waaronder nieuwe wapens en outfits. Net als het origineel is de PC-versie ontwikkeld in Nederland. Het Utrechtste Nixxes — dat sinds 2021 deel uitmaakt van de PlayStation Studios — ontfermde zich over het Guerrilla IP.

  Voor €59,99 koop je de Horizon Forbidden West Complete Edition op Steam of de Epic Game Store. Voor die prijs krijg je niet alleen de base-game, maar ook de Burning Shores expansion.

  Interstate Drifter 1999 

  Onder de naam Ultimo Games ontwikkelt Timo Visser retro style pixel games. Inmiddels heeft hij meerdere titels op zijn naam staan, waaronder verschillende Insterstate Drifter games. Voor Interstate Drifter 1999 is er een de Hyperdrive DLC uit. Hierin een volledig nieuwe map, elf nieuwe levels, 8 nieuwe auto’s, nieuwe muziek en nieuwe powerups.

  Hyperdrive is voor €4,99 te koop op Steam. Om te spelen moet je wel eerst de Interstate Drifter 1999 base-game gratis te downloaden via Steam. Deze is ook kosteloos in de browser te spelen via verschillende HTML5 game portals, als Coolmathgames.com.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img