More

  Vandaag is deadline-dag voor Indigo 2024

  Indigo vindt dit jaar plaats op 19 juni bij Hotel Van der Valk in Utrecht. Vandaag lopen de deadlines voor de showcase en talk submissions af.

  Showcase

  De Indigo Discover Showcase staan de nieuwste games die in Nederland en daarbuiten in development zijn. Vandaag is de laatste dag dat je je game kan aanmelden. Om in aanmerking te komen moet je een console-, PC- of mobiele game hebben. Dat mag zowel een entertainment of een applied game zijn. Fysieke installaties komen ook in aanmerking.

  Uit alle showcasers wordt er door een vakjury een winnaar verkozen die met de jaarlijkse Indigo award wint. Vorig jaar ging Station to Station van Galaxy Grove met de prijs naar huis. Meer informatie over de Discover Showcase vind je hier.

  Talks

  Naast een showcase heeft Indigo ook verschillende tracks met talks over het maken van games, maar ook over de zakelijke kant. Qua onderwerpen is de DGG onder andere geïnteresseerd in talks over usiness development, marketing, tech / programming, game design, art en audio. Klik hier voor meer informatie.

  MeetToMatch en ticket

  Uiteraard kan je ook dit jaar weer meetings plannen via het MeetToMatch systeem en is er een speciale MeetToMatch area met tafels om je meetings te doen.

  Op dit moment zijn er nog kaarten voor het early bird tarief verkrijgbaar. Deadline daarvoor is 18 mei (of eerder als de voorraad op is).

  Beeld via Dutch Game Garden. Indigo Showcase 2023

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img