More

  Baldur’s Gate 3 wint GDCA Game of the Year award

  Bonte Avond sleepte eerder op de GDC-awardsavond de eerste Nederlandse IGF award in de wacht. Daarna deed Larian goede zaken bij de Game Developers Choice Awards. De studio won met Baldur’s Gate 3 vier awards, waaronder die voor Game of the Year. Naast deze ‘hoofdprijs’ ging Baldur’s Gate 3 naar huis met awards voor Best Narrative, Best Design en de Audience Award. Hiermee waren de Belgen de grote winnaar van de avond.

  The Legends of Zelda: Tears of the Kingdom hield Baldur’s Gate 3 in de categorieën Best Technologie en Innovation van de winst. De Social Impact award en de Audio Award, waar Larian ook voor in de race was, gingen naar respectievelijk Venba en Hi-Fi Rush.

  Tijdens de dankspeech voor de Best Narrative ging Larian CEO Swen Vincke — evenals andere winnaars — in op de vele ontslagen in de industrie en de zucht naar financieel gewin. Vincke vertelde dat hij zijn hele carrière al vecht tegen uitgevers.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img