More

  Als laatste redmiddel onthult KeokeN 5 onaangekondigde games

  Onlangs was KeokeN Interactive gedwongen om een deel van het team te ontslaan. KeokeN vraagt community om te helpen bij het vinden van investeerders. Koen Deetman vertelde Control toen dat ze bezig waren met radicale plannen.

  In een uiterste poging om het hoofd boven water te houden hebben ze vandaag de vijf projecten waar ze aan werken openbaar gemaakt.

  “Na deze 5 games meer dan 200 keer gepitcht te hebben bij meer dan 40 uitgevers, was het tijd om onze grootste kracht aan te spreken: onze community en ons netwerk,” zeggen KeokeN Interactive medeoprichters Koen en Paul Deetman. “Het is ons laatste redmiddel. We gaan niet ten onder zonder gevecht, en wat is een betere manier dan alles in de stijd te gooien wat we hebben gecreĆ«erd.”

  “Ons hele team heeft zijn hart en toewijding in deze games gestopt. De hoeveelheid en diversiteit van deze games zijn niet het resultaat van een gebrek aan focus of visie. Het is een bewijs van ons aanpassingsvermogen en van hoe hard we hebben geprobeerd om het te laten werken tijdens voortdurend verschuivende winden en uitzonderlijk moeilijke tijden in de industrie. Meer dan wat dan ook houden we ervan en willen we doorgaan met het maken van games.”

  De projecten waarvoor ze funding zoeken zijn:

  • We Are Human, een filosofische thriller met de nadruk op breinbrekende gevechten en traversal. PC & console.
  • Deliver Us Home, een eenzame astronautenervaring over thuiskomen. PC & console.
  • Deliver Us The Moon: Huygens, een verontrustende survivalervaring die plaatsvindt tijdens de Blackout. PC & console.
  • Deliver Us VR, een meeslepende astronautenervaring die je terugbrengt naar de maan. VR-headsets.
  • Expeditions, een coop Soulslike top-down shooter met een rijk verhaal op Pangaea Proxima. PC & console.

  In een interview met Gamesindustry.biz zegt Deetman dat als ze niet succesvol zijn, de studio zal worden teruggebracht naar nul medewerkers. Dan is het wachten op een beter moment om het bedrijf nieuw leven in te blazen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img