More

  Het blijft prijzen regenen voor Baldur’s Gate 3

  Het blijft prijzen regenen voor Baldur’s Gate 3 van Larian. Dit keer bij de National Academy of Video Game Trade Reviewers (NAVGTR) awards.

  Baldur’s Gate was voor zes prijzen genomineerd. De prijzen voor Costume Design, Gameplay Design (Franchise) en Performance in a Drama, Supporting gingen helaas aan Larians neus voorbij. Maar de awards voor Original Dramatic Score (Franchise), Role Playing Game (Franchise) en Game of the Year gaan naar de Belgische studio.

  Daarmee won Larian niet de meeste prijzen; met zeven awards ging die eer naar Marvel’s Spider-Man 2. Maar met Game of the Year wisten ze wel de belangrijkste prijs in de wacht te slepen.

  Einde niet in zicht

  Waarschijnlijk is het einde van de zegetocht nog niet in zicht. Onlangs werd bekend dat Baldur’s Gate 3 bij de Gayming Award is genomineerd voor vijf categorieën, te weten Game of the Year, Gayming Magazine Readers’ Award, Authentic Representation Award, Industry Diversity Award en Best LGBTQ Character Award. En de game maakt kans op zeven Game Developers Choice Awards.

  Helaas geen Nederlandse winnaars

  Er waren ook Nederlandse developers in de race voor NAVGTR awards. Deliver Us Mars maakte kans in drie categorieën: Game (Special Class), Performance in a Drama (Lead), Use of Sound (Franchise). Bomb Rush Cyberfunk was kanshebber voor de award voor Camera Direction in a Game Engine. Vertigo Games was genomineerd met twee games: The 7th Guest VR (Direction in Virtual Reality) en Arizona Sunshine 2 (Sound Mixing in Virtual Reality). Helaas viel geen van de studio’s in de prijzen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img