More

  Please, Touch the Artwork 2 eert werk van James Ensor

  Voor het eerste deel van Please, Touch the Artwork werd Belgische developer Thomas Waterzooi geïnspireerd door Nederlands kunstenaar Mondriaan. Voor het tweede deel duikt hij in de wereld van James Ensor, de Belgische pionier van de moderne kunst.

  Als speler verken je de iconische schilderijen van Ensor in een kunstavontuur vol verrassingen. Je helpt eigenzinnige personages verloren voorwerpen terug te vinden en herstelt gaten in de wereldberoemde schilderijen. Het is dit keer nóg makkelijker om met je tengels aan de kunst te zitten, want de game is volledig gratis.

  Op 1 januari is België voorzitter geworden van de Raad van de Europese Unie en het is dit jaar 75 jaar geleden dat Ensor overleed. Om beide zaken te ‘vieren’ stelde de Vlaamse regering fondsen beschikbaar om Please, Touch the Artwork 2 te maken.

  De game is te downloaden in de Apple Appstore op Google Play en via Steam (PC/Mac).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img