More

  Bounty of One is snelle casual roguelite western bullet hell

  Bounty Of One is een snelle casual roguelite western bullet hell voor 1 tot 4 spelers. Het is de tweede game van Belgische studio OptizOnion.

  OptizOnion bestaat uit Axel Neven (Bumpty) en Julien Coppenolle (Kobal). De twee ontmoetten elkaar in 2019 op een opleiding voor game development in het Belgische Mons. Maar dat was voor beiden een latere keuze. Neven studeerde in eerste instantie web design webdesign aan de Haute École Albert Jacquard de Namur. Coppenolle rondde eerst een studie Comics and Illustration aan de “Académie des Beaux-Arts de Tournai” af.

  De studio is volgens de website opgericht in januari van vorig jaar, maar Bumpty en Kobal maken al langer games. Hun eerste titel, Chest Mate, kwam in april van 2022 uit. Enkele maanden later verscheen de eerste demo van Bounty of One op Steam en in augustus 2022 volgde de early access release. Na ruim een jaar patchen kwam de 1.0 versie uit in september 2023.

  Bounty of One is voor €6,97 te koop op Steam. Daar lezen we ook dat de studio aan een nieuwe titel werkt. Drafting Towers is een dynamische tower defense/deck-building game met roguelite mechanics.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img