More

  Liminal Game Studios stopt development en ontslaat team

  Een jaar na oprichting heeft Liminal Game Studios bekendgemaakt dat ze development van Lucid Echoes pauzeren. Helaas betekent dit ook dat de vier mensen die aan het project werkten op zoek moeten naar een nieuwe baan.

  “In het hart van Costa Rica werd de droom van Liminal Game Studios geboren”, schrijft de studio in een verklaring. “Niet alleen als een idee, maar als een visie voor de toekomst van gaming, waarbij het enorme potentieel van AI wordt verweven met de meeslepende verhalen van tabletop roletelling games.” Met Lucid Echoes wilde Liminal via AI dromen omzetten in een speelbare ervaring.

  De feedback van de community overtrof de verwachtingen van Liminal. Maar ondanks dat enthousiasme wist oprichter John Lewis geen duurzame investering te vinden voor het project. Om die reden zijn de activiteiten gestaakt en de vier teamleden noodgedwongen ontslagen. Het lijkt overigens nog niet het einde van de studio te betekenen, want in de comments geeft Lewis aan nog steeds naar funding te zoeken.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img