More

  Christian Batist na nog geen maand vertrokken bij Lucky Kat

  Nog geen maand geleden kondigde Lucky Kat aan dat Christian Batist de rol van CEO overnam van Herdjie Zhou. Die wisseling van de wacht blijkt geen succes, want Batist stapt weer op.

  Bij de aankondiging waren alle partijen blij met het nieuws. Zhou zei destijds: “Het is tijd voor ons om de teugels over te dragen en ik ben blij dat Christian Batist de rol als CEO overneemt. Ik ben ervan overtuigd dat Lucky Kat zal blijven bloeien onder zijn leiding.” Ook Batist zag zijn nieuwe uitdaging zitten. “Een overstap naar web3 gaming is een spannende nieuwe stap in mijn carrière.”

  Helaas pakte het anders uit. Volgens het persbericht zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat de benoeming niet de juiste match was. Daarom hebben ze besloten om uit elkaar te gaan. Fragbite Group bestuurslid Zara Zamani is waarnemend CEO terwijl ze zoeken naar een nieuwe permanente CEO.

  “Terwijl we naar een nieuwe permanente CEO uitvoeren, opereert Lucky Kat zoals gewoonlijk” zegt Marcus Teilman, President en CEO van de Fragbite Group. “Er zijn geen veranderingen, noch in de strategie, noch in de roadmap. Lucky Kat heeft een zeer professioneel, toegewijd team en ik heb het volste vertrouwen in hen. Vanuit haar werk in het bestuur is Zara Zamani al bekend met Lucky Kats business. Haar expertise zal het bedrijf ten goede komen in deze tijd van transitie. Herdjie Zhou zal zoals gepland doorgaan met het ontwikkelen van de monetaire strategieën van de web3 business van de Groep. We wensen Christian veel succes bij zijn toekomstige uitdagingen.”

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img