More

  Coromon op mobiel, Cut the Rope 3 op Apple Vision Pro en een sneeuw-versie van Lake

  Er komen steeds vaker ‘oudere’ games uit op nieuwe platforms, of ze krijgen nieuwe content. Geen echte Uit Nu!, maar toch willen we de releases niet zomaar voorbij laten gaan en daarom verzamelen we ze in Uit Weer! artikelen.

  Coromon

  Monstertemmer Coromon, is na de release op Switch en PC nu ook te spelen op mobiel. De ’try-before-you-buy’ versie van de game is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. Wil je de volledige versie van de game spelen, dan kan dat via een in app purchase van €4.99 USD. Neem je progress mee naar de pc- en consoleversies met de Cross-Save-functie. Met de crossplay multiplayer kan je het opnemen tegen trainers op alle platforms.

  Cut the Rope 3

  Cut the Rope 3, ontwikkeld door Paladin, was al beschikbaar voor Apple Arcade abonnees. Er is nu echter een nieuw platform aan de service toegevoegd: de Apple Vision Pro.

  “Onze Apple Vision Pro-versie heeft unieke 3D-diorama’s voor elke omgeving, waardoor de game echt tot zijn recht komt in de fysieke wereld”, aldus de developer. “Daarnaast ondersteunen we de gloednieuwe driedimensionale user interface en het input systeem van Apple Vision Pro, waardoor je touwen kunt doorsnijden en Nommies kunt redden, volledig gecontroleerd door je ogen en handgebaren.”

  Lake

  Uitgever Whitethorn was er vorig jaar in juni heel vroeg bij met de aankondiging van Lake: Season’s Greetings. De kerst DLC voor Lake van Gamious. Ook de release — mid-november — was aan de vroege kant. Wij zijn op onze beurt passend laat met het delen van van het kerstnieuws. Lake: Season’s Greetings is voor €9,99 te koop voor PC (SteamPlayStation 4 en 5 en Xbox One en Series S|X.

  Het is dit keer overigens niet Meredith Weiss die in het besneeuwde Providence Oaks de post bezorgt, maar haar vader Thomas, de originele postbode.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img