More

  Underground Blossom brengt Rusty Lake terug naar roots

  De Rusty Lake serie heeft er weer een point ’n click adventure bij. In Underground Blossom daal je af naar de diepte. Om precies te zijn naar het Rusty Lake metrostelsel.

  Als speler reis je van station naar station. Elk station staat voor een stukje verleden en toekomst van Laura Vanderboom. Door het oplossen van puzzels weet je de juiste metro te vinden en reis je langs een van de tijdlijnen uit het leven van Laura. Dit levert niet alleen de speler nieuwe kennis op. Het helpt ook Laura bij het begrijpen van haar leven, zodat ze kan ontsnappen aan de corruptie van haar geest.

  Ook een reis voor de developer

  De ontwikkeling van dit spel is ook voor Rusty Lake zelf een reis geweest. Twee jaar voor de launch legde de developer de basis voor de structuur en het verhaal. Daarna zijn ze gaan werken aan The Past Within. Begin 2023 konden ze weer aan de slag met Underground Blossom. “Underground Blossom voelt als een treinreis terug naar onze eigen roots in Rusty Lake. Letterlijk, want deze game heeft veel raakvlakken met Roots”, aldus de developer op Steam.

  PC, Mac en mobiel

  Underground Blossom voor PC en Mac is voor €/$4,99 te downloaden via Steam, Itch.io en GOG. De mobiele versie kan je vinden in de Apple App Store (€2,99) en op Google Play (€3,59).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img