More

  Gamejobs.eu is vernieuwd! Lees hier wat er is veranderd

  Gamejobs.eu heeft een nieuwe website. Visueel is er geen groot verschil, maar er zijn wel degelijk dingen gewijzigd. In dit artikel zetten we ze op een rijtje.

  Prijzen

  Bijna 14 jaar geleden is Control begonnen meteen jobsite voor de game-industrie. Later is dat een aparte website geworden: Gamejobs.eu. Sinds de start zijn de prijzen voor het plaatsen van vacatures niet gewijzigd. Maar net als voor ieder ander is ook voor Control alles duurder geworden. Daarom zijn we helaas genoodzaakt om de prijzen voor Gamejobs.eu aan te passen. Vanaf nu betaal je voor een single listing €30 ex BTW. Als de 5 listing credits in één keer koopt dan betaal je een lager tarief per listing.

  Procentueel gezien is het misschien een flinke prijsstijging, maar een ieder die gebruik maakt van vacature-sites weet dat dit nog steeds spotgoedkoop is. De prijs voor Spotlight Jobs is ongewijzigd. Koop je een Spotlight Job, dan is de vacature beter zichtbaar op de Gamejobs.eu en we delen ‘m ook nog eens op ons Facebook, Twitter en LinkedIn kanaal.

  Gratis trial

  Voor alle nieuwe gebruikers is er nu een gratis probeer-optie. Dit is een gratis single job listing die tien dagen op Gamejobs.eu blijft staan. Deze optie is alleen voor nieuwe gebruikers, en er geldt een maximum van 1 per bedrijf. Maar omdat het een spiksplinternieuwe website is kan iedereen gebruik maken van deze free trial. Ook de bedrijven die al gebruik maken van Gamejobs.eu.

  Heb je vacatures, maar nog geen account? Meld je dan hier aan.

  Inloggen met een al bestaand account

  Had je al een account op de oude Gamejobs website dan kan je dat account ook op de nieuwe website gebruiken. Voor users die geen actieve listing hadden tijdens de verhuizing: je logo is niet meeverhuisd, dus zorg er voor dat je dat weer toevoegt wanneer je een job listing plaatst. Lukt het inloggen niet, probeer dan de ‘wachtwoord vergeten’ optie om je wachtwoord te wijzigen. Loop je tegen problemen of bugs aan, stuur ons dan een bericht.

  Kortingsvouchers

  Vanaf heden gaan we ook werken met kortingsvouchers. Die delen we (op willekeurige momenten) via de Control Weekafsluiting nieuwsbrief. Ontvang je die nog niet? Meld je dan nu hier aan. Alle codes hebben een beperkte geldigheid, dus mis ze niet.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img