More

  M2H stopt met development van hun nieuwe online RPG

  M2H is gestopt met development van hun nieuwe online RPG. Dit lijkt ook te betekenen dat ze hun team moeten ontslaan; verschillende werknemers melden op social media dat ze op zoek zijn naar een nieuwe baan.

  Na de verkoop van hun aandeel in de WW1 Game Series, begonnen Matt en Mike Hergaarden aan een nieuw avontuur. Laatstgenoemde liet aan het einde van zijn Dutch Game Day talk in oktober 2022 de eerste beelden van hun nieuwe project zien. De multiplayer RPG was toen nog in early development. Een jaar daarna begon M2H met het delen van screenshots op hun social media.

  Het einde van development lijkt voor ook voor M2H een verrassing te zijn. Zo’n twee weken geleden zocht de studio nog naar nieuwe freelance developers om te werken aan een onaangekondigd project, een “ambitieuze co-op online fantasy RPG”.

  We hebben M2H om een reactie gevraagd.

  EDIT: In een verklaring op LinkedIn valt te lezen dat het stopzetten van het project een zware beslissing was. Deze verklaring bevestigt dat het hele team (bestaande uit zes personen) op zoek moet naar ander werk.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img