More

  Baldur’s Gate 3 genomineerd voor 7 Game Developers Choice Awards

  Na de nominaties voor de IGF Awards zijn nu ook de kanshebbers voor de Game Developers Choice Awards bekend. Baldur’s Gate 3 van Larian Studios is genomineerd in zeven categorieën. Hiermee is de game, samen met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, de grootste kanshebber.

  Baldur’s Gate 3 maakt kans op de awards voor Best Audio, Best Design, Best Narrative, Best Technology, de Innovation Award, de Social Impact Award, en de prijs Game of the Year. Daarnaast maakt de game — net als alle andere genomineerde titels — kans op de Audience Award. Hiervoor kan het publiek stemmen via dit online formulier.

  Honorable mentions for Horizon

  Horizon Forbidden West: Burning Shores van Guerrilla Games is helaas niet genomineerd. Wel kreeg de expansion honorable mentions in de categorieën Best Narrative, Best Technology en voor de Social Impact Award.

  De Game Developers Choice Awards worden op 20 maart uitgereikt, vlak na de uitreiking van de IGF Awards, waarvoor Once upon a Jester van Bonte Avond genomineerd is.

  Korting

  De uitreiking van de Game Developers Choice Awards is onderdeel van de Game Developers Conference in San Francisco. Control-lezers krijgen een korting van 10% op GDC onsite All Access, Core, of Summits passen, of de Virtual All Access pass. Gebruik bij je registratie kortingscode 10off-control-GDC2024 om je pas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Een kaart kopen kan hier. Let op: deze early bird loopt de 25e af!

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img