More

  Wanted 5 Games brengt Stratego naar mobiel en browser

  Haarlemse developer Wanted 5 Games heeft bordspelklassieker Stratego onder de naam Stratego Online uitgebracht voor mobiel en browser.

  Begin vorig jaar bundelden The Royal Jumbo Group en Wanted 5 Games hun krachten. “De Jumbo Group is een van ‘s werelds toonaangevende bordspel en spelbedrijven. We zijn verheugd om met hen samen te werken aan dit project”, zegt Jord de Kooning, CEO van Wanted 5 Games. “Stratego Online combineert de nostalgie van het originele spel met de allernieuwste technologie om een meeslepende strategische spelervaring te bieden.”

  Jurriaan Hes, Transformation Director Jumbos Digital is blij met Wanted 5 Games als development partner. “Ze zijn een expert in het tot leven brengen van een bekend IP. Door het toevoegen van coole animaties, geluiden en effecten denken we mensen aan te kunnen trekken die Stratego al kennen, maar ook mensen die helemaal nieuw zijn in het spel.”

  Stratego Online is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play. Via play.stratego.com speel je ‘m gratis in de browser. De game is cross platform te spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img