More

  Once Upon a Jester van Bonte Avond maakt kans op IGF award

  De finalisten voor de 2024 editie van de IGF awards zijn bekend. Once Upon a Jester van Bonte Avond maakt kans op de award voor de Best Student Game.

  Once Upon a Jester is een narrative adventure waarin hoofdpersoon Jester en zijn beste vriend Sok met een theatershow door het land trekken om een uitnodiging te bemachtigen voor het Royal Theatrical Spectacle in het koninklijk paleis. Daar willen ze diamant van de koning stelen. Maar al rondtrekkend ontdekken ze de vrijheid en het plezier van muziektheater. En dat doet ze twijfelen over hun leven als boef.

  De winnaars van de IGF awards worden op 20 maart tijdens GDC bekendgemaakt. Als Once Upon a Jester wint, dan is Bonte Avond de eerste Nederlandse studio die de prijs mee naar huis mag nemen. Alle finalisten komen ook in aanmerking voor de publieksprijs. Daarvoor kan je tot 31 januari stemmen via dit online formulier.

  Venba van Visai Games is met vier nominaties de grootste kanshebber bij de IGF awards. 1000xRESIST van sunset visitor Fellow Traveller, A Highland Song van Inkle, Anthology of the Killer van Thecatamites, COCOON van Geometric Interactive en Mediterranea Inferno van Lorenzo Redaelli en Eyeguys hebben elk drie nominaties.

  Korting

  Het Independent Games Festival en de award-uitreiking zijn onderdeel van de Game Developers Conference in San Francisco. Control-lezers krijgen een korting van 10% op GDC onsite All Access, Core, of Summits passen, of de Virtual All Access pass. Gebruik bij je registratie kortingscode 10off-control-GDC2024 om je pas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Een kaart kopen kan hier. Let op: deze early bird loopt de 25e af!

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img