More

  In Arizona Sunshine 2 krijg je hulp van viervoeter Buddy

  Zo’n half jaar na de aankondiging is Arizona Sunshine 2 uit. In de nieuwe zombie shooter van Vertigo Games krijg je gezelschap en hulp van hond Buddy.

  Arizona is nog steeds vergeven van de zombies. En het is aan jou om die hordes ‘Freds’ te bestrijden. Daarvoor kan je kiezen uit een ruim arsenaal wapens, waaronder allerhande vuurwapens en een vlammenwerper. Dit keer kan je de zombies ook letterlijk te lijf met bijvoorbeeld een bijl of machete. Op je avonturen word je bijgestaan door hond Buddy. Deze viervoeter is niet alleen een trouw compagnon waar de protagonist lekker tegenaan kan praten, hij helpt ook nog eens bij de strijd tegen de zombies.

  Arizona Sunshine 2 heeft een story campaign mode, met co-op voor twee spelers. Met maximaal 3 andere spelers kan je de co-op Horde mode spelen. Hiervoor brengt Vertigo de het eerste jaar gratis nieuwe maps uit.

  Arizona Sunshine 2 is te koop voor PlayStation VR2, Meta Quest, Pico en op Steam. De prijzen verschillen per platform.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img