More

  Larian Studios grote winnaar Golden Joystick Awards

  Larian Studios is de grote winnaar bij de Golden Joystick Awards. Control was met vakantie, daarom is dit nieuws niet vers van de pers (maar het is te mooi om voorbij te laten gaan).

  Baldur’s Gate 3 sleepte de awards voor Best Storytelling, Best Visual Design, Best Game Community, PC Game of the Year en Ultimate Game of the Year in de wacht. Neil Newbon won met de rol van Astarion in Baldur’s Gate 3 de award voor Best Supporting Performer. Tot slot ging Larian ook met de award voor Studio of the Year naar huis.

  Nederlands tintje

  Er stonden ook wat Nederlanders op het podium bij de uitreiking van de Golden Joysticks. Tomas Sala had de eer om de award voor Best Visual Design uit te reiken aan Larian. Guerrilla won met Horizon Call of the Mountain de prijs voor Best VR Game.

  The Game Awards

  Ook bij The Game Awards maakt Larian kans op een groot aantal prijzen. Baldur’s Gate 3 is genomineerd in de categorie├źn Game of the Year, Best Game Direction, Best Narrative, Best Score and Music, Best Performance, Best Community Support, Best RPG, Best Multiplayer. Horizon Call of the Mountain is in de race voor Best VR/AR game.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img