More

  Uit Weer! From Space, Mail Time en Secret Shuffle

  Er komen steeds vaker ‘oudere’ games uit op nieuwe platforms, of ze krijgen nieuwe content. Geen echte Uit Nu!, maar wel releases die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Daarom verzamelen we ze in Uit Weer! artikelen.

  From Space

  From Space van Triangle Studios was al te spelen op PC en Switch, maar nu is de alien shooter ook geland op Xbox Game Pass, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en 5.

  De game heeft ook een nieuwe Horde Mode. Die stuurt teams van spelers naar unieke locaties waar ze verschillende taken moeten volbrengen. Maar dan wel terwijl ze aangevallen worden door hordes roze buitenaardse engerds.

  Mail Time

  Mail Time is de debuut-game van solo developer Kela van der Deijl. Op 4 oktober sleepte ze met de game de Dutch Game Award voor Best Art in de wacht.

  In het ontspannen, wholesome avontuur bezorg je als Mail Scout de post in een vredig sprookjesbos. Dat kon al op PC en Mac, maar nu kunnen ook spelers met een PlayStation en een Switch post bezorgen.

  Secret Shuffle

  Begin dit jaar bracht Adriaan de Jongh zijn multiplayer dansgame Secret Shuffle uit op mobiel. Nu is er op Steam een Big Screen versie van de game. Die verzamelt de spelers op het grote scherm. Daar zie je de objectives en de resultaten van elk potje dansen. Maar ze hebben allemaal meedoen met hun eigen mobiel (met daarop de gratis app). Op het grote scherm zijn alle objectives te zien

  Vorige maand won Secret Shuffle de Dutch Game Awards voor Best Innovation en Best Game Design.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img