More

  AK-xolotl is een roguelite shooter met schattige salamanders

  AK-xolotl is een top-down roguelite shooter waarin je in de huid kruipt van een ‘schattige’ axolotl. Voor wie niet weet wat dat is, het is een salamander die alleen voorkomt in Mexico. Maar hoe schattig het beestje ook mag wezen, kom niet aan z’n eten. Dan grijpt de axolotl naar zijn AK om de boel flink overhoop te knallen.

  Een opmerkelijk feit aan de axolotl is zijn mogelijkheid tot regeneratie. “De axolotl herstelt zich zonder littekenweefsel te vormen. Hij kan zelfs vernielde ledematen herstellen. De salamanders bijten elkaar regelmatig lichaamsdelen af zoals kieuwen en delen van poten en van de staart. Als de dieren enige tijd geïsoleerd worden gehouden genezen dergelijke verwondingen vaak volledig en groeien zelfs nieuwe ledematen”, aldus wikipedia.

  Een variatie op dit leuke weetje gebruikt developer 2Awesome Studios in de game. In elk gevecht krijgt je nieuwe wapens. Wanneer je het onderspit delft kom je sterker terug om weer te strijd aan te gaan met je vijanden. Zo kan je voedsel en schattige baby axolotls verzamelen.

  AK-xolotl is nu voor €18,99 te koop via Steam, de PlayStation Store, de Xbox Store en de Nintendo e-shop,

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img