More

  Station to Station: Galaxy Groves debuutgame over treinen

  Tweeëneenhalf jaar nadat Joost van Dongen zijn vertrek bij Ronimo aankondigde komt de eerste game van zijn nieuwe studio, Galaxy Grove uit. Station to Station is een minimalistisch en ontspannen voxel-art game over het bouwen van een treinnetwerk. Spelers (conducteurs) laten de wereld groeien en opbloeien door stations te plaatsen en die met elkaar en de rest van de wereld te verbinden. De grijze levels in de game worden daarmee omgetoverd in levendige wereld vol kleur.

  Ontspanning of uitdaging

  Station to Station heeft zeven verschillende treinen, allemaal voxel-versies van echt bestaand locomotieven. Die treinen rijden rond in zes regio’s binnen drie verschillende biomen: Countryside, Desert en Wild West. Je kunt Station to Station gebruiken om ter ontspanning treintje te spelen, maar spelers die een extra uitdaging zoeken, kunnen hun management en planning skills inzetten voor de optionele challenges die elk level heeft.

  In de Custom Mode kunnen spelers eigen levels bouwen, naast de levels in de main campaign van de game. Er is zelfs een Money-Free Mode om echt alle stress te vermijden.

  Gratis demo en wishlists

  De gratis demo van de game was eind juli al door meer dan 70.000 mensen gespeeld. Zij plaatsten in ruim 23.000 uur speeltijd meer dan 2.2 miljoen stations. Station to Station had op dat moment 120.000 wishlists verzameld.

  Station to Station is (over een paar uur) voor €17,99 te koop op Steam. Er is ook een Digital Deluxe Edition met daarin de base game, de OST en een digitaal art-boek. Deze items zijn ook afzonderlijk als DLC te koop. De eerste update voor Station to Station staat gepland voor volgende maand. Daarin onder andere een nieuwe regio met vijf nieuwe levels.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img