More

  Gazzlers is een on-rails VR shooter met roguelite elementen

  Gazzlers is een on-rail VR roguelite shooter van het Belgische Bolt Blaster Games (voorheen Banzai Studios) en het in Spanje gevestigde Odders.

  De game neemt het on-rails deel letterlijk. Je rijdt in een trein door het land van Ginkgo, achtervolgd door hordes gespuis. Onderweg vind je wapens die zijn achtergelaten door gesneuvelde mede-pelgrims. Ook kan je onderdelen en modificaties vrijspelen waardoor je wapens steeds sterker worden.

  Die vergroten de kans dat je je vijanden het hoofd kan bieden in de hoop dat je het einddoel bereikt. Dat is echter nog niet zo makkelijk… Gelukkig kan je iedere keer dat je het loodje legt Scrap verzamelen, je skills upgraden en vervolgens opnieuw op pad. Net zo lang tot je de Temple of the Machine God bereikt.

  Gazzlers is uit op SteamQuest en PICO VR. De game kost op alle platforms €14,99. Er wordt gewerkt aan een PlayStation VR2-versie. Die komt naar alle verwachtingen binnenkort beschikbaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img