More

  Het verleden, heden en de toekomst van game audio

  Dit is ‘m dan, de laatste sprekersaankondiging voor Dutch Game Day 2023 (de hosts heb je nog van ons tegoed).

  Simon Ashby is mede-oprichter van Audiokinetic. Als Head of Product, is hij verantwoordelijk voor product development van Wwise, de interactieve audio engine waar zowel indie developers als AAA studio’s mee werken.

  Voordat hij Audiokinetic oprichtte werkte Ashby als senior sound designer aan verschillende prominente games. In 2011 won hij bij de eerste Canadian Game Development Talent Awards de prijs voor de Audio Professional of the Year.

  In zijn Dutch Game Day talk geeft Ashby een overzicht van het verleden, het heden en de toekomst van game-audio, gezien door de lens van Wwise middleware en de veranderende behoeften van de community. De sessie is mede mogelijk gemaakt door Audiokinetic.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img