More

  The Tale of Bistun: de reis van poëzie naar pixels

  De Dutch Game Day powered by Control komt steeds dichterbij. Deze week doen we elke dag een nieuwe aankondiging van een spreker. Ehsan Tahmoures komt op 4 oktober vertellen hoe een klassiek Perzisch verhaal een game is geworden.

  Tahmoures is schrijver en narrative designer bij Black Cube Games. Hij heeft een passie voor storytelling, narrative mechanics en het bouwen van werelden. Tahmoures heeft gewerkt aan The Tale of Bistun, een adaptatie van een romantisch verhaal gebaseerd op Perzische mythologieën.

  Die game is het onderwerp van de Dutch Game Day talk van Tahmoures. Hij vertelt ook over de uitdagingen en hoe ze een traditioneel verhaal geschikt hebben gemaakt voor een modern medium. Tahmoures neemt ons mee in het creatieve proces en de beslissingen die hebben geleid tot The Tale of Bistun game.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img