More

  Van console naar PC, porten op de Nixxes-manier

  De Dutch Game Day powered by Control komt steeds dichterbij. Deze week doen we elke dag een nieuwe aankondiging van een spreker. Alexandra Cunetchi komt op 4 oktober uitleggen wat de Nixxes manier van porten is.

  Senior Systems Programmer, Cunetchi, heeft meer dan zes AAA games geshipped op PC. Onder andere meerdere Tomb Raider titels, Marvel’s Avengers, Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en meest recentelijk Ratchet & Clank: Rift Apart.

  De Nixxes manier

  Nixxes werkt al meer dan 20 jaar games en ports. Sinds de overname twee jaar geleden hebben ze zich toegelegd op het porten van PlayStation-titels. Maar wat komt er precies kijken bij het porten van console naar pc? Waar begin je? Wat is belangrijk en hoe krijg je het voor elkaar? In de Dutch Game Day talk van Cunetchi krijg je inzicht in de manier waarop Nixxes dit aanpakt.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img