More

  TMG slaat nieuwe weg in met We Were Here-franchise

  Total Mayhem Games slaat na vier We Were Here games een andere weg in met de franchise. De co-op gameplay blijft, inclusief de walkie-talkies, maar de games worden kleiner. En vanaf nu spelen puzzels de hoofdrol, niet het verhaal.

  We Were Here Expeditions: The Friendship is de eerste game in de nieuwe We Were Here Expeditions-serie. Spelers nemen het samen op tegen een reeks puzzeluitdagingen waarbij communicatie, teamwork en vertrouwen een hoofdrol spelen. De game biedt een meer casual ervaring dan de eerdere We Were Here-games. De focus ligt niet meer op ontsnappen, maar op samen plezier maken.

  Marion Strumpel, marketing director bij Total Mayhem Games, is blij dat ze eindelijk kan praten over de nieuwe game. “Na het succes van We Were Here Forever keken we er echt naar uit om iets speciaals te doen. We wilden alle gamers – of ze al onze games hebben gespeeld of niet – een kans geven om te genieten van de charme van de We Were Here-serie.”

  The Friendship was na de aankondiging op WASD direct beschikbaar op PC (via Steam en de Epic Game Store), PlayStation 4 en 5 en Xbox One en Series X|S. Op laatstgenoemde platform kunnen spelers de game 10 uur proberen. Om verder te spelen moeten ze de game kopen voor €3,99. Op de andere platforms is de game tot 13 oktober gratis. Daarna betaal je ook daar €3,99 voor The Friendship. De assymetrische co-op puzzler is cross platform te spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img