More

  Leer in twintig minuten een goede business case bouwen

  Zo vlak voor het weekend hebben we weer een nieuwe Dutch Game Day spreker voor jullie: Richie de Wit. De man met vele (business) petten.

  De Wit begon zijn carrière bij de Dutch Game Garden, waar hij zich ondermeer bezighield met het pitchen van Nederlands games bij investeerders en uitgevers. Daarna ging hij aan de slag als Business Developer bij Robot Teddy. Sinds begin dit jaar werkt De Wit bij Raw Fury als Partner Account Manager. Daarnaast runt hij zijn eigen game business consultancybedrijf, Bear Knuckle. In die rol adviseert hij indie developer die hun games zelf willen uitgeven.

  De afgelopen zes jaar heeft De Wit gemerkt dat veel developers worstelen met het bouwen van een business case voor hun projecten. Dit omdat ze niet beschikken over kennis en de juiste gegevens die nodig zijn om een goede business case te maken. In zijn Dutch Game Day talk stelt hij in 20 minuten een business samen om te laten zien hoe je zoiets nu aanpakt.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img