More

  Mede-oprichter Playdead, Dino Patti, komt naar Dutch Game Day

  We zijn heel blij dat Dino Patti, mede-oprichter van Playdead op 4 oktober naar de de Dutch Game Day komt. Daar deelt hij waardevolle informatie die hij graag zelf had gehad toen hij begon in de industrie.

  Dino Patti werkt al 20 jaar in de game-industrie. Hij is vooral bekend als medeoprichter en manager van Playdead. In de tien jaar dat hij daar werkzaam was ontwikkelde en publiceerde de studio de bekroonde titels Limbo en Inside.

  In 2017 richtte Patti samen met Chris Olsen, JUMPSHIP op, developer van Somerville. Twee jaar later gooide hij het over een andere boeg en lanceerde hij multiplayer-engine coherence.

  Patti deelt waardevolle kennis

  Patti heeft voor zijn drie bedrijven met alle mogelijke uitgevers gesproken. En hij heeft het proces van het maken van games en opzetten van bedrijven meerdere malen doorlopen. Op de Dutch Game Day praat Patti met Matthijs Dierckx over de reis van het starten van een succesvol gamebedrijf van begin tot eind. Hij vertelt over prioriteiten, emoties en valkuilen. Op die manier deelt hij waardevolle informatie die hij graag zelf had gehad toen hij begon in de industrie.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img