More

  “Het was een eer om Hare Majesteit de Koningin te ontvangen”

  Gisteren bezochten Koningin Máxima en demissionair Staatssecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu, op uitnodiging van de Dutch Games Association, de Nederlandse game-industrie. Het bezoek vond plaats bij Guerrilla in Amsterdam.

  Een van de mensen die Hare Majesteit rond mocht leiden was Martine Spaans, General Manager van de DGA. “Het was een enorme eer om Hare Majesteit de Koningin te mogen ontvangen”, zegt Spaans. “Dit werkbezoek is tot stand gekomen door interesse vanuit Hare Majesteit over de games industrie en de fase waarin de industrie zich nu bevindt. Samen met Guerrilla en Hackshield hebben we haar een zo compleet mogelijk beeld gegeven over de industrie en de groei en kansen inzichtelijk gemaakt. We waren ook zeer verheugd dat demissionair staatssecretaris Gunay Uslu aan is gesloten om mee te praten.”

  Een beeldverslag

  Groepsfoto vlnr:
  Tim Murck (Hackshield), Lynn Azar (Playstation Studios), Derk de Geus (DGA), Martine Spaans (DGA), Emily Jacometti (Hackshield), Hermen Hulst (Playstation Studios), Hare Majesteit Koningin Máxima, Angie Smets (Playstation Studios), Michiel van der Leeuw (Guerrilla), demissionair Staatssecretaris Cultuur en Media Gunay Uslu, Jan-Bart van Beek (Guerrilla), Hella Schmidt (Guerrilla)

  Foto’s: Patrick van Katwijk (bovenste rij foto’s) Guerrilla/Roderick van der Steen (overige foto’s)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img