More

  Dutch Game Day roundtables: TikTok en AI in het onderwijs

  Naast de portfolio review heeft de Dutch Game Day dit jaar nog iets nieuws: roundtables. Sessies waarin de aanwezigen een onderwerp nader kunnen bespreken. In een besloten setting, zonder camera’s.

  Tik Tok

  Developers Kela van der Deijl en Adriaan de Jongh maken intensief gebruik van TikTok voor promoten van hun games. In een roundtable bespreken ze met aanwezigen de lessen die ze hebben geleerd van TikTok, hoe het zich verhoudt tot andere sociale mediaplatforms, hoe je je aanpast aan de voortdurend veranderende algoritmen, op welke manier je views kan omzetten in sales en meer. Enkele belangrijke vragen die we zullen behandelen.

  AI in het onderwijs

  Ard Bonewald, Lecturer en Manager Design & Production bij de Breda University of applied sciences, pakt de leiding in een openhartige roundtable om de impact van Generative AI op het onderwijs te bespreken. Daarin gaat het over de revolutie die AI teweegbrengt in de beoordeling van leerlingen met gepersonaliseerde, adaptieve methoden. Hij duikt in de veranderende rol van docenten, van traditioneel lesgeven tot het begeleiden van AI-ondersteund leren. En hij nodigt aanwezigen uit om deel te nemen aan discussies over ethiek, praktische aspecten en uitdagingen van deze transformatieve verschuiving, waarbij technologie en onderwijs samenkomen om de toekomst van het onderwijs vorm te geven.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img