More

  Billy BumBum is een puzzelgame met een bips (en scheten)

  Frambosa is de naam waaronder game designer Jonathan Barbosa Dijkstra games maakt. Zijn meest recente game is Billy BumBum: A Cheeky Puzzler.

  In Billy BumBum bestuur je Billy, een kleurrijk blokje met een bips. Met het verschuiven en omduwen van andere blokken — en een hier en daar welgeplaatste scheet — puzzel je jezelf door de meer dan 200 levels. Op die manier red je je schattige bipsloze vriendjes.

  “Ik ben echt trots op Billy Bumbum”, zegt Barbosa Dijkstra. “Het is een game die draait om plezier hebben en gek doen, en ik denk dat spelers het geweldig zullen vinden. Bovendien, wie houdt er niet van een goede scheetgrap?”

  In 2013 richtte Barbosa Dijkstra indie studio Frambosa op om verder te werken aan zijn afstudeerproject SneakSneak. Daarna ging hij in loondienst aan de slag als game designer, en werkte onder andere aan games als Good Job! and Galaga Wars. Tien jaar na de oprichting van Frambosa komt met Billy BumBum zijn tweede eigen game uit.

  Billy BumBum is voor €12,99 te koop op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img