More

  Leer op de Dutch Game Day meer over Procedural Content Creation bij EA

  Ongeveer de helft van de sprekers voor de Dutch Game Day is aangekondigd. We gaan de komende tijd in een wat hogere versnelling sprekers aankondigen, met vandaag Mat Suarez van Electronic Arts.

  Suarez is Associate Technical Art Director bij EA waar hij deel uitmaakt van het centrale tools team. In deze rol werkt hij samen met een aantal van EA’s grootste franchises, zoals FIFA, Madden, Battlefield en Need for Speed, om technische oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Zijn passie en specialisatie ligt bij procedurele tools en het creëren van efficiënte en intuïtieve workflows.

  Procedural generation, machine learning en AI

  De nadruk van zijn Dutch Game Day talk ligt op procedurele content creation bij EA, waarbij Suarez laat zien met wat voor soort problemen ze te maken hebben en hoe ze procedurele technologieën gebruiken om ze op te lossen. Aan de hand van een een aantal voorbeelden van EA Sports-titels bespreekt hij de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd en hoe ze daarmee om zijn gegaan. Daarnaast deelt Suarez zijn gedachten over de spannende mogelijkheden die eraan komen door machine learning en kunstmatige intelligentie.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img