More

  Freya Holmér neemt ons mee op een wiskundige reis

  Vandaag is het precies een maand tot de Dutch Game Day powered by Control en we voegen weer een interessante spreker aan onze line-up toe: Freya Holmér.

  Holmér is een freelance game-/tool developer en docent, met een focus op technical art. Naast het ontwikkelen van tools en games maakt ze video’s over tech art, wiskunde, game development en wat ze verder met de wereld wil delen.

  In haar Dutch Game Day talk stelt ze de vraag “Why can’t you multiply vectors?“. Volgens Holmér een bedrieglijk eenvoudige vraag met een complex antwoord. Ze neemt je mee op een wiskundige reis naar waanzin en verwondering. Op zoek naar antwoorden die je misschien wel een nieuwe kijk geven op de wiskundige constructies die we in onze games gebruiken.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img