More

  Bomb Rush Cyberfunk van Team Reptile uit op PC en consoles

  Sommige games zijn zo iconisch dat mensen járen na release nog steeds verlangen naar meer. Jet Set Radio is zo’n game. Met Bomb Rush Cyberfunk geeft Team Reptile hen de ‘spiritual successor’ waar ze op hoopten.

  Voor Dion Koster, game director en mede-oprichter van Team Reptile, is het een heel persoonlijk project. In een interview met Digital Trends vertelt Koster dat hij als kind verliefd werd op breakdance en de hele cultuur daaromheen. Op het Team Reptile blog schrijft hij: “Het feit dat ik nu al dans in mijn eigen game geeft me het gevoel dat het verder gaat dan het idee van een product. Het gaat meer over plezier hebben en zelfexpressie.”

  Red en z’n crew

  In Bomb Rush Cyberfunk gaat Red, een graffiti-artiest met cyberhoofd, op zoek naar zijn roots. Hij sluit zich aan bij de Bomb Rush Crew, Tryce en Bel. Samen willen ze de beste graffiti-crew van de stad worden. Hoe meer terrein ze veroveren, hoe meer ze ontdekken wie Reds echte hoofd heeft afgehakt en hoe diep zijn menselijke kant verbonden is met de graffiti-wereld.

  PC, Switch, PlayStation en Xbox

  Bomb Rush Cyberfunk is voor €39,99 te koop op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 en Xbox One en Series X|S. De soundtrack voor de game is op Steam los te koop of als bundel met de base game. Op deze soundtrack vind je werk van Hideki Naganuma, de Japanse componist die ook muziek schreef voor Jet Set Radio en Jet Set Radio Future.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img