More

  Nieuw Dutch Game Day onderdeel: de portfolio review

  Vandaag combineren we de bekendmaking van twee Dutch Game Day sprekers met de aankondiging van een nieuw onderdeel: de portfolio review.

  Professionals van Paladin Studios, KeokeN Interactive en Nixxes komen op 4 oktober naar de Dutch Game Day om portfolios te beoordelen en feedback te geven die helpen om de presentatie van het werk naar een (nog) hoger niveau te tillen.

  Voor de Dutch Game Day editie is het voor zowel studenten als professionals mogelijk om hun portfolio laten bekijken. Wil jij van deze uitgelezen kans gebruik maken, meld je dan vóór 25 september aan via het online formulier. Dit formulier geeft ook meer informatie over het event. Aanmelden is gratis, maar om deel te nemen heb je wel een Dutch Game Day ticket nodig.

  Inclusiever wervingsproces

  Twee van de drijvende krachten achter de portfolio reviews zijn Julia Seifert en Sacha Blom. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving bij, respectievelijk, KeokeN Interactive en Paladin Studios. Naast het organiseren van de portfolio review geven ze een Dutch Game Day talk. Hiermee willen ze werkgevers met praktische ideeën aan het denken zetten over het inclusiever maken van het wervingsproces.

  Blom belicht kandidaat-gedreven werving. Ze legt uit hoe ze het Paladin wervingsproces transparant heeft gemaakt en hoe ze het team heeft betrokken door bewustzijn te creëren. Verder geeft ze praktische tips over het werven van een diverse talent pool, met de nadruk op het schrijven van inclusieve teksten.

  Seifert geeft inzicht in de KeokeN headhunting methode, waarbij de studio proactief zoekt naar divers talent. Die activiteiten variëren van educatieve programma’s, mentoring, samenwerking met universiteiten en andere innovatieve manieren om nieuwe stemmen en perspectieven te vinden.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img