More

  Rami Ismail helpt developers hun dromen te verwezenlijken

  De laatste Dutch Game Day 2022 video is gelijk een aankondiging voor een spreker voor de 2023-editie. Met het delen van de video van de talk van Rami Ismail maken we eveneens bekend dat hij er dit jaar weer bij is als spreker. Wanneer een van de meest gevraagde sprekers in je eigen ‘achtertuin’ woont, dan zou je wel gek zijn om hem geen podium te geven, nietwaar.

  Vorig jaar gebruikte Ismail 100 slides om developers te helpen om hun droom — het maken van een game — te verwezenlijken. Net als in 2022 weten we ook dit jaar niet waar Ismail het precies over gaat hebben. We vermoeden een sessie vol met nuttige (zakelijke) tips voor developers. Wat we haast zeker weten is dat hij meer wil vertellen dan in de geplande tijd past.

  Laatste dag early bird korting

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Met deze video komt de terugblik op de Dutch Game Day 2022 ten einde. Wat ook ten einde komt is de early bird korting voor de Dutch Game Day tickets. Dus wil je je ticket voor een vriendelijke prijs aanschaffen, grijp dan vandaag je kans.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Beeld: Rami Ismail op de Dutch Game Day 2022 (door Jamie Deckert)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img